OM OSS

Little Big Dog är ett nystartat filmbolag som hittills producerat filmerna Vad händer mannen? och Stockholm Syndrome.

Vi är fyra etablerade kreatörer; regissörer, skådespelare, en kompositör och en klippare som insåg att vi tillsammans hade så många uppslag och historier som vi ville berätta och som vi tyckte saknades på bio och TV i Sverige. Därur föddes dessa filmer och viljan att starta bolaget

Gustav Deinoff

Skådespelare, och regissör utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm.
Gustav har bla medverkat i flera av Suzanne Ostens pjäser på Unga Klara,
regisserat på Riksteatern och synts i filmer som Babylonsjukan pch
Beck, i guds namn. Vad händer mannen är den andra novellfilm som Gustav både skrivit, regisserat och spelat huvudrollen i.

Magnus Lekberg

Utbildad tv-producent på DI och arbetar som frilansande  fotograf och klippare med bla SVT. Stockholm Syndrome är Magnus och Sheblys tredje film tillsammans. Magnus har även klippt Vad händer mannen ihop med Gustav .

Shebly Niavarani

Skådespelare och regissör, utbildad vid Teaterhögskolan i Stockholm. Medverkat i ett flertal uppsättningar på Stockholms Stadsteater, bla Invasion, Djungelboken, Krig och Fred och Vem är rädd för Virginia Woolf? Just nu engagerad vid Folkteatern i Göteborg. Ni har även sett Shebly i filmer och TV serier som Allt flyter, Mannen under trappan, som superskurk och tvestjärt i SVT:s julkalender Superhjältejul, Fallet och Ett öga rött.

Kalle Bäccman

Kompositör och producent senast aktuell med musiken till guldbaggebelönade I taket lyser stjärnorna. Har även skrivit musik till ett flertal av Suzanne Ostens pjäser på Unga Klara, bla Tröstar jag dig nu, Publiken och Edvard II. Kalle är också en del av uppmärksammade Moder Jords Massiva.

Comments are closed.